O piedica in calea fericirii

Postat la 17 ianuarie 2006 10 afişări

Intre doua vizite pe Valea Oltului, presedintele Traian Basescu a apucat sa corecteze si proiectul legislativ al statutului parlamentarilor, pe care il primise spre promulgare.

Intre doua vizite pe Valea Oltului, presedintele Traian Basescu a apucat sa corecteze si proiectul legislativ al statutului parlamentarilor, pe care il primise spre promulgare.

Desi initiatorii proiectului sunt de parere ca prevederile acestuia nu sunt exagerate si ca ele nu vor face altceva decat sa eficientizeze activitatea deputatilor si senatorilor, presedintele a fost de parere ca privilegiile de care ar fi beneficiat actualii si fostii parlamentari prin noua lege ar fi fost in contradictie cu unele prevederi ale Constitutiei. Printre cele mai importante aspecte la care ar trebui acum sa mediteze parlamentarii sunt cum anume pot sa ajute la eficientizarea procesului legislativ nevestele si copiii de deputati si senatori care au pasaport diplomatic, ajutoarele generoase de inmormantare pentru alesii defuncti sau pensiile speciale pentru fostii parlamentari.

Cat despre seful statului, el a prins prilejul sa marcheze un nou punct de imagine, dovedindu-se de aceeasi parte a baricadei cu comentatorii enervati de privilegiile excesive care ii separa pe alesii neamului de muritorii de rand.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Actualitate
/actualitate/o-piedica-in-calea-fericirii-2509923
2509923
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.