O pensionara de 75 de ani din Georgia a lasat trei tari fara conexiune la internet

Postat la 07 aprilie 2011 8 afişări

O pensionara de 75 de ani risca trei ani de inchisoare dupa ce a lasat trei tari fara internet pentru mai multe ore la sfarsitul lunii trecute. Georgia, Armenia si Azerbaidjan sunt tarile deconectate de la internet din cauza femeii care sapa dupa cupru pe langa cablurile optice, scrie BBC News.

Femeia, originara din Georgia, sapa dupa cupru in orasul Ksani, in apropierea cablurilor de internet apartinand companiei georgiene, Railway Telecom. Compania era provider de internet atat pentru Georgia, cat si Armenia si Azerbaidjan. Pana de internet a durat cateva ore, in seara de 28 martie, iar conexiunea a fost reparata abia la miezul noptii.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
internet,
georgia,
internet,
conexiune
/actualitate/o-pensionara-de-75-de-ani-din-georgia-a-lasat-trei-tari-fara-conexiune-la-internet-8135765
8135765
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.