O parte din carnea găsită la firma din Blaj este de cal

Postat la 25 februarie 2013 14 afişări

O parte din carnea găsită în depozitul firmei din Blaj, judeţul Alba, este de cal, arată analizele de laborator făcute de Institutul de Igienă şi Sănătate Publică Veterinară Bucureşti, una din cele opt probe prelevate fiind pozitivă pentru specia cabalină.

Potrivit unui comunicat de presă transmis, luni, de Direcţia Sanitar-Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor (DSVSA) Alba, inspectorii instituţiei au prelevat opt probe din cantitatea de carne găsită în depozitul firmei din Blaj care ar fi livrat carne de cal etichetată ca fiind de vită, iar acestea au fost analizate de Institutul Igienă şi Sănătate Publică Veterinară Bucureşti.

Din cele opt probe, câte una din fiecare sortiment identificat, care au fost trimise la analize pentru stabilirea speciei la institutul din Bucureşti, o probă a ieşit pozitivă pentru specia cabalină.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
cal,
Blaj,
specia cabalină,
carne
/actualitate/o-parte-din-carnea-gasita-la-firma-din-blaj-este-de-cal-10600183
10600183
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.