O nouă tranzacţie pe piaţa medicală: Wargha Enayati investeşte 500.000 euro în achiziţia InClinic Rahova

Autor: Mirabela Tiron Postat la 19 februarie 2024 383 afişări

O nouă tranzacţie pe piaţa medicală: Wargha Enayati investeşte 500.000 euro în achiziţia InClinic Rahova

Wargha Enayati, fondatorul reţelei Regina Maria şi al oraşului medical Enayati Medical City, a investit 500.000 de euro în achiziţia unei clinici în Capitală, InClinic Rahova, care intră în reţeaua de policlinici sociale Fundaţia Inovaţii Sociale Regina Maria, condusă de antreprenor.

Fundaţia achiziţionează astfel 51% din acţiunile InClinic şi intră în parteneriat cu antreprenoarea Cristina Bâtlan, fondatoarea brandului de încălţăminte şi accesorii Musette. Clinica din Rahova are o suprafaţă de 1.100 mp. Această nouă achiziţie se încadrează în strategia de extindere în zona Rahova, un cartier dens populat şi cu probleme sociale şi medicale mari. Clinica va oferi o gamă largă de specialităţi medicale,  de la cardiologie, până la kinetoterapie. Accesul la servicii medicale este oferit tuturor categoriilor de pacienţi, incluzând pacienţi cu plată, pacienţi asiguraţi şi, în curând, pacienţi neasiguraţi, potrivit oficialilor.

Antreprenorul a deschis în 2021  oraşul medical Enayati Medical City din nordul Capitalei, cel mai mare proiect greenfield de pe piaţa serviciilor medicale private, ce a implicat investiţii de 65 mil. euro.

De numele său este legat şi brandul Regina Maria, al cărui fondator este şi pe care l-a vândut în mai multe etape către fondul de investiţii Mid Europa Partners.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
achizitie,
rahova,
investitie,
Wargha Enayati

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.