O nouă TELEVIZIUNE în România, care vrea să spulbere televiziunile tradiţionale. Răsturnare totală de situaţie în piaţă!

Postat la 30 august 2018 803 afişări

Compania americană Facebook a început să lanseze pe plan global platforma sa video Watch, care oferă acces la conţinut video original, de la ştiri până la sport, intrând astfel în competiţie cu serviciul YouTube al Alphabet (Google), spre exemplu, scrie Reuters.

O nouă TELEVIZIUNE în România, care vrea să spulbere televiziunile tradiţionale. Răsturnare totală de situaţie în piaţă!

Creatorii de conţinut care au conturi cu peste 10.000 de urmăritori şi care au generat peste 30.000 de vizualizări de un minut pentru clipuri video cu o lungime de peste 3 minute în ultimele două luni vor putea face bani din publicitate folosind serviciul Ad Breaks. 

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.