Cluj: Peste 50 de firme interesate să îşi deschidă afaceri în Parcul industrial Innovation Park

Postat la 29 august 2018 174 afişări

Peste 50 de firme din domeniul filmului, proiectării şi designului industrial sunt interesate să îşi deschidă afaceri în Cluj Innovation Park, proiect construit cu fonduri europene la Cluj-Napoca. În aşa fel, vor fi create aproape 300 de noi locuri de muncă, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Cluj: Peste 50 de firme interesate să îşi deschidă afaceri în Parcul industrial Innovation Park

Directorul Cluj Innovation Park, Alexandru Coroian, a declarat, miercuri, la şedinţa Consiliului Local Cluj-Napoca, în care s-a aprobat regulamentul de organizare şi funcţionare a parcului, că joi va începe procedura de selecţie a firmelor.

„Începând de joi vom trece la procedura de selecţie a firmelor care sunt interesate să îşi deschidă afaceri în Cluj Innovation Park, în Centrul Regional de Excelenţă pentru Industrii Creative (CREIC). Este un interes mare din partea investitorilor, din zona de film, design industrial, proiectare şi traducere. Mizăm pe faptul că într-un an de zile vom ocupa toate spaţiile disponibile şi vom găzdui peste 50 de firme, din ţară şi străinătate, care vor crea aproape 300 de noi locuri de muncă”, a spus Coroian.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.