O nouă televiziune cu profil generalist, Smart TV, va fi lansată. CNA i-a acordat în unanimitate licenţa

Postat la 06 iunie 2019 130 afişări

O nouă televiziune cu profil generalist, Smart TV, va fi lansată. CNA i-a acordat în unanimitate licenţa

Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) a decis, în şedinţa de joi, în unanimitate, să acorde o licenţă audiovizuală televiziunii cu profil generalist Smart TV/ Smart TV HD Bucureşti, care îi are ca iniţiatori pe Adrian Sârbu şi Marius Tucă.

“Iniţiativa porneşte de la o constatare comună: publicul urban, cu anumită suficienţă materială şi cu o educaţie superioară, la fel ca şi cei care aspiră la acest statut, se regăseşte din ce în ce mai puţin în faţa ecranelor tv. El este prezent, în schimb, în faţa ecranelor smart, telefon, tableta, etc. Smart TV va fi un cana de jurnalism şi cultură urbană”, a declarat Adrian Sârbu.

Canalul urmează să fie lansat în ultimul trimestru al lui 2019.

“Produsul nostru este social-television, cana tv şi comunitate socială, consumat pe toate device-urile, dar în primul rând un canal clasic de televiziune, transmis pe cablu”, a mai spus Adrian Sârbu.

“România suferă la capitolul jurnalism independent, adevărat şi Smart Tv îşi propune să readucă ideea de jurnalism veritabil. Cred că acestea lipsesc pe piaţa tv şi rar am văzut reporteri în adevăratul sens profesional al cuvântului. Ne propunem ca programele să aibă independenţa subiectivă a realizatorilor şi producătorilor”, a declarat Marius Tucă.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
tv,
televiziune,
acordare,
cna,
licenta

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.