O nouă rută către Maldive, una dintre cele mai căutate destinaţii exotice de către români. Ce preţ de pornire au biletele de avion

Autor: Andra Stroe Postat la 21 iulie 2022 225 afişări

O nouă rută către Maldive, una dintre cele mai căutate destinaţii exotice de către români. Ce preţ de pornire au biletele de avion

Wizz Air Abu Dhabi, compania aeriană naţională cu tarif ultra-redus din Emiratele Arabe Unite, anunţă astăzi că va lansa două noi rute din Abu Dhabi – către Maldive şi Kuweit. Biletele încep de la 99 AED (cca. 130 lei) pentru Kuweit şi 319 AED (420 lei) pentru Maldive.

Din octombrie, Wizz Air va opera zboruri de patru ori pe săptămână, în zilele de marţi, joi, sâmbătă şi duminică, de la Abu Dhabi către Male, principalul aeroport internaţional din Maldive. Situate în Oceanul Indian, insulele Maldive reprezintă una dintre cele mai căutate destinaţii de vacanţă, oferind plaje cu nisip alb, apusuri de soare spectaculoase şi recife colorate pline de vieţuitoare marine.

Zborurile către Kuweit, situat în colţul de nord-vest al Golfului Persic, vor opera zilnic din Abu Dhabi. Oraşul Kuweit găzduieşte unele dintre cele mai importante atracţii turistice din Kuweit, cum ar fi Centrul Cultural Sheikh Jaber Al-Ahmad, Marea Moschee a Kuweitului şi Centrul Cultural Sheikh Abdullah Al Salem, şi este cunoscut şi pentru Souq Al Mubarakiya, una dintre cele mai vechi pieţe din ţară.

Odată cu cele două noi rute, Wizz Air Abu Dhabi va zbura către un total de 34 de destinaţii la distanţe de cinci ore faţă de Abu Dhabi, lansate de la apariţia companiei aeriene în ianuarie 2021. 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
maldive,
destinatii,
abu dhabi

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.