O nouă rundă de măsuri de relaxare de la 1 iunie. Câte persoane vor putea participa la petreceri şi adunări după 1 iunie. Anunţul făcut de Vela

Autor: Ştefan Stan Postat la 29 mai 2020 983 afişări

O nouă rundă de măsuri de relaxare de la 1 iunie. Câte persoane vor putea participa la petreceri şi adunări după 1 iunie. Anunţul făcut de Vela

În cazul petrecerilor private, ministrul de Interne Marcel Vela spune că se păstrează aceleaşi condiţii ca înainte de 1 iunie. La petrecerile private din exterior pot fi 16 persoane maximum, iar în spaţii închise maximum 8 persaone. Nu s-a intervenit pe zona de evenimente private şi nici pe numărul de participanţi. 

Pot fi organizate evenimente culturale, concerte, fie în drive-in sau spaţii deschise, la fel cu condiţii de distanţare socială, de respectare a regulilor pentru a-i proteja pe cei din jurul spectatorilor. Totodată, sunt permise activităţi în domeniul alimentaţiei publice - se pot deschide terasele, dar cu unele conditii minimale de respectat-  distanţa între mese de 2 metri, la masă maximum 4 persoane. 

”În continuare trebuie să respectăm regulile cu privire la purtarea măştii, distanţarea, tot ceea ce înseamnă comportamentul nostru, astfel încât din 15 iunie să putem trece într-o nouă etapă de relaxare”, a spus ministrul. 

Tot de luni nu se vor mai completa declaraţiile pe propria răspundere, este permis tranzitul, părăsirea localităţii. 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
petreceri,
relaxare,
anunt

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.