O nouă platformă de crowdfunding se lansează în România

Postat la 17 iulie 2015 344 afişări

O nouă platformă de crowdfunding se lansează în România

Platforma de strângere de fonduri sprijina.ro, asemănătoare Kickstarter, se adresează oamenilor, antreprenorilor sau ONG-urilor care vor să-şi finanţeze proiectele. Sprijina.ro este un proiect românesc finanţat de Tudor Ţiboc, proprietarul Quickmobile, după o investiţie de 200.000 de euro. 

 

Platforma acoperă 28 de categorii de cauze/proiecte de la anteprenoriat, la cultură, sport sau fotografie. Aceasta este dedicată atât iniţiatorilor cauzelor în construirea, publicarea şi promovarea proiectului, cât şi celor care doresc să susţină financiar cauzele sau proiectele de interes. Sprijina.ro, spre deosebire de Kickstarter, oferă o finanţare flexibilă iniţiatorilor, adică acestia beneficiază de fondurile strânse, chiar dacă nu şi-au atins obiectivul propus.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
platforma,
finantare,
romania,
fonduri,
antreprenori
/actualitate/o-noua-platforma-de-crowdfunding-se-lanseaza-in-romania-14604948
14604948
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.