O nouă destinaţie pentru cei din vestul ţării: o companie va lega Clujul de Orient

Postat la 02 august 2016 49 afişări

O nouă destinaţie pentru cei din vestul ţării: o companie va lega Clujul de Orient

Atlasglobal Airlines a lansat astăzi primul zbor pe ruta Istanbul – Cluj-Napoca, Cluj-Napoca – Istanbul. Compania aeriană a adăugat o nouă destinaţie în reţeaua europeană, lansând zboruri şi din Cluj-Napoca. Această decizie este parte a obiectivelor de dezvoltare şi stabilirea zborurilor spre destinaţii strategice de către compania aeriană Atlasglobal.

Zborul din Cluj-Napoca spre Istanbul este programat de două ori pe săptămână, în zilele de luni şi vineri, din Aeroportul Avram Iancu Cluj-Napoca către Istanbul Atatürk International Airport. Zborurile cu plecări din Istanbul au loc la 10:10, cu sosire la Cluj-Napoca la ora 12:00, în vreme ce zborurile din Cluj-Napoca sunt cu plecări de la ora 12:50 şi cu sosire în Istanbul la 14:35.  Zborurile Atlasglobal Airlines din Cluj-Napoca – Istanbul au preţuri de pornire de la 79 euro/ dus-întors.

Reprezentanţii Atlasglobal declară că începând cu luna septembrie vor oferi posibilitatea ca turiştii să se bucure de zboruri pe ruta Cluj-Istanbul 7 zile pe săptămână.

Pasagerii Atlasglobal pot alege zborul Cluj-Napoca - Istanbul şi să conecteze astfel cu oraşe din Turcia precum Izmır, Bodrum, Antalya, Adana, Gaziantep, Kayseri ve Trabzon şi internaţionale precum Kuwait, Tehran, Doha, Tbilisi, Erbil, Sulaymaniyah, Bagdat, Dubai (Sharjah), Bishkek, Yerevan, Nizhnekamsk şi Nicosia, cu un orar de transfer convenabil.

Atlasglobal, compania aeriană prezentă pe piaţă din 14 martie 2001, cu sediul în Turcia, este licenţiată pentru transportul de pasageri şi mărfuri, intern şi internaţional, lansând primul zbor în iunie 2001.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.