Poveste impresionantă: O fetiţă din România abandonată la naştere, a devenit campioană mondială la Gimnastică Aerobică

Postat la 01 august 2016 532 afişări

Poveste impresionantă: O fetiţă din România abandonată la naştere, a devenit campioană mondială la Gimnastică Aerobică

Cât de ciudat este uneori destinul… Ceea ce iniţial pare cea mai mare dramă, poate ulterior să fie perceput ca o şansă extraordinară. De ce spun asta? Pentru că atunci când vorbim despre un copil abandonat la naştere şi care, ulterior, devine campion mondial la nu contează care sport, ne putem gândi că un părinte care a putut să fie atât de josnic încât să îşi abandoneze copilul imediat după ce l-a născut, cu siguranţă nu i-ar fi oferit şansa unei realizări de acest fel. De aceea, deşi este un lucru regretabil care s-a petrecut în viaţa acestui copil, în acelaşi timp, poate că a fost şi şansa ei pentru nişte realizări de execepţie!

Iată câteva cuvinte despre o senzaţională poveste de viaţă trăită până astăzi, la 11 ani, de Miruna Iordache, preluată de pe site-ul Fundaţia Ciprian Marica:

„Abandonată de familie la naştere şi singură pe lume Miruna Iordache a ajuns în grija Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului, fiind dată apoi înspre creştere unei asistente maternale unde avea să rămână până la vârsta de şase ani. Ulterior, bursiera Fundaţiei Ciprian Marica avea să schimbe din nou familia şi domiciliul, de ea având grijă din acel moment o altă asistentă maternală, Maria Didin.

Maria împreună cu soţul său Anton au ajutat-o pe Miruna să depăşească şocul mutării şi cu răbdare şi înţelepciune au îndrumat-o pe micuţa care se rostogolea în sufrageria lor pe podea către gimnastică. În decurs de doar trei ani Miruna Iordache a obţinut 21 de medalii, dintre care 17 de aur, 3 de argint şi 1 de bronz, la cele mai importante competiţii din ţară şi din străinătate.

Datorită unui copil abandonat la naştere imnul României a fost auzit şi aplaudat la competiţiile mondiale de gimnastică aerobică.”

Cititi mai multe pe www.cunoastelumea.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.