O nouă DEMISIE în PNL - Stănişoară: Am luat decizia de a demisiona din partid, transformat într-un teatru de război

Postat la 01 iulie 2014 40 afişări

Deputatul Mihai Stănişoară, care face parte, din iunie, din Grupul de Iniţiativă pentru păstrarea identităţii liberale lansat de Călin Popescu Tăriceanu, a anunţat, marţi, că demisionează din PNL, susţinând că formaţiunea s-a transformat "într-un teatru de război al agendelor personale".

O nouă DEMISIE în PNL - Stănişoară: Am luat decizia de a demisiona din partid, transformat într-un teatru de război

 "Am luat decizia de a demisiona din PNL. De fapt, mai corect ar fi să spun că PNL a luat hotărârea de a demisiona din funcţia de partid care trebuie să-i reprezinte pe cetăţenii cu vederi liberale din ţara noastră. A coborî dintr-un tren care şi-a schimbat ruta convenită şi asumată şi se îndreaptă către prăpastie nu înseamnă nici trădare şi nici oportunism. Înseamnă o raportare corectă şi sănătoasă la un sistem referenţial care a rămas neschimbat", arată Mihai Stănişoară într-un comunicat remis, marţi, corespondentului MEDIAFAX.

Deputatul mai arată că, într-o lună, PNL s-a transformat "într-un teatru de război al agendelor personale". "Nu pot să nu îmi ascund dezamăgirea privind evoluţia recentă a Partidului Naţional Liberal, transformat, în doar o lună, într-un teatru de război al agendelor personale şi în care principiile de dreapta, liberale, au încetat să mai fie măcar rostite, cu atât mai puţin dezbătute, apărate şi promovate. Mai mult, România şi românii au dispărut de pe agenda PNL", se mai arată în comunicatul de presă.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/o-noua-demisie-in-pnl-stanisoara-am-luat-decizia-de-a-demisiona-din-partid-transformat-intr-un-teatru-de-razboi-12867127
12867127
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.