O mamă şi fiica ei pun rădăcini „viaţă nouă” în oraşul asediat Mariupol

Autor: Laura Buciu Postat la 05 aprilie 2022 36 afişări

Oraşul Mariupol este asediat şi nimic nu mai arată cum a fost înainte de război. Pe fundalul bombardamentelor constante ale ruşilor, Viktoria Mukhina şi fiica sa Miroslava au luat o pauză şi pun flori, semn de „viaţă nouă” în cel mai distrus oraş ucrainean.

O mamă şi fiica ei pun rădăcini „viaţă nouă” în oraşul asediat Mariupol

Ţintă a bombardamentelor aproape constante de la invazia Rusiei, Mariupol a suferit distrugeri fără egal printre marile oraşe din Ucraina.

În ciuda acestui fapt, imaginile din oraşul portuar din sudul ţării au continuat să stea mărturie despre o oarecare sfidare a destinului: locuitorii din Mariupol nu cedează în faţa atacurilor ruseşti.

Sky News publică, marţi, fotografii emoţionante în care Viktoria Mukhina apare plantând lalele împreună cu fiica ei, Miroslava.

Pe fundal, se vede o clădire grav avariată de bombardamentele ruşilor.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
mariupol,
asediu,
ucraina

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.