O istorie a "tartei peste fata" GALERIE FOTO SI VIDEO

Autor: Dorin Oancea Postat la 20 iulie 2011 32 afişări

Magnatul media Rupert Murdoch este ultimul dintr-o ilustra galerie de figuri publice care au incasat sau erau sa incaseze clasica "tarta peste fata" din filmele cu Stan si Bran.

Jonathan May-Bowles, in varsta de 26 de ani, a fost arestat imediat dupa gestul sau, dar a fost eliberat conditionat. Tanarul a generat panica in cursul audierii magnatului in cazul interceptarilor practicate la unul dintre tabloidele sale, News of the World, cand, parasind randurile publicului, s-a repezit spre Rupert Murdoch, cu o farfurie plina cu spuma de ras. El a fost oprit in elanul sau de Wendi, tanara sotie a magnatului, care a sarit in ajutorul sotului sau, cu mana intinsa pentru a lovi agresorul.

Fotografiile de la acest incident erau publicate astazi pe primele pagini ale multor ziare britanice. Multe subliniau sarcastic faptul ca Murdoch a mancat o "placinta umila" (expresie care inseamna scuze si umilinta pentru o eroare grava-n.r.), intr-o aluzie la regretele exprimate de acesta in fata parlamentarilor pentru interceptarile practicate la News of the World.

CONTINUAREA GALERIEI VIDEO IN PAGINA URMATOARE ->>>>>>>>>>>>>

Paginatie:

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
istori,
tarta,
Rupert Murdoch
/actualitate/o-istorie-a-tartei-peste-fata-galerie-foto-si-video-8509450
8509450
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.