O femeie ameninţă că se aruncă de la etajul 15 al unui bloc din zona Văcăreşti din Capitală

Postat la 14 noiembrie 2013 52 afişări

O femeie a ieşit pe balustrada unui balcon de la etajul 15 al unui bloc dintr-un complex rezidenţial din zona Văcăreşti, în Sectorul 4 al Capitalei şi ameninţă că se aruncă, la faţa locului fiind echipaje ISU şi negociatori ai Poliţiei.

O femeie ameninţă că se aruncă de la etajul 15 al unui bloc din zona Văcăreşti din Capitală

 Femeia protestează de mai bine de o oră, ameninţând că se aruncă, de la etajul 15 al imobilului din complexul rezidenţial din Sectorul 4 al Capitalei, a declarat joi, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti, Daniel Vasile.

Echipe ale ISU sunt în zonă, fiind adusă şi o autoscară de 70 de metri, a precizat Daniel Vasile.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Emilia Mihai, a declarat că o echipă de negociatori este la faţa locului şi discută cu femeia pentru a o convinge să renunţe la protest.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/o-femeie-ameninta-ca-se-arunca-de-la-etajul-15-al-unui-bloc-din-zona-vacaresti-din-capitala-11681683
11681683
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.