O emisiune umoristică din Franţa i-a prezentat pe români ca păduchioşi, nespălaţi şi cerşetori

Postat la 11 septembrie 2011 19 afişări

O emisiune umoristică din Franţa i-a prezentat pe români ca păduchioşi, nespălaţi şi cerşetori, marţi, înainte de meciul dintre reprezentativa franceză şi cea a României, disputat pe Arena Naţională, scor 0-0, în preliminariile Campionatului European din 2012.

În timpul emisiunii televizate "Les Guignols de l'Info", difuzată în data de 6 septembrie pe canalul Canal +, cele două marionete din platou au afirmat că românii sunt cerşetori şi că au păduchi. "Nu sunt sigur că meciul va începe pentru că atunci când arbitrul va arunca moneda în aer pentru a stabili împărţirea terenului, nu e sigur că o să cadă pe pământ, cu toţi românii ăia acolo", a spus una dintre marionete, atunci când moderatorul a întrebat-o dacă francezii vor câştiga partida. "Se ştie că sportul naţional în România nu este fotbalul, ci cerşitul", a mai spus aceasta în cadrul aceleiaşi intervenţii. După acest răspuns, moderatorul a continuat seria întrebărilor cu privire la meciul de pe Arena Naţională.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
români,
păduchioşi,
nespălaţi,
cerşetori
/actualitate/o-emisiune-umoristica-din-franta-i-a-prezentat-pe-romani-ca-paduchiosi-nespalati-si-cersetori-8730110
8730110
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.