O cursă Tarom Bruxelles - Bucureşti a fost anulată din cauza unei defecţiuni tehnice

Postat la 26 ianuarie 2012 52 afişări

O cursă Tarom Bruxelles - Bucureşti a fost anulată din cauza unei defecţiuni tehnice, avionul reîntorcându-se pe aeroportul din Bruxelles la 10 minute de la decolare. Comandantul aeronavei a precizat că era necesară o piesă care nu a putut fi găsită la aeroportul din Bruxelles, motiv pentru care cursa a fost anulată.

Aeronava trebuia să decoleze de la Bruxelles spre Bucureşti la ora locală 19.05 (20.05 ora României), a ajuns în Bruxelles din Bucureşti cu întârziere, comandantul precizând că este vorba de o defecţiune tehnică. După aproximativ o oră de aşteptare pasagerii au fost îmbarcaţi, aeronava a decolat, dar s-a reîntors pe aeroportul din Bruxelles după 10 minute.

Cititi mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
aviatie,
tarom,
zbor,
defectiune
/actualitate/o-cursa-tarom-bruxelles-bucuresti-a-fost-anulata-din-cauza-unei-defectiuni-tehnice-9176342
9176342
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.