O arhitectă şi-a construit o casă de 18 metri pătraţi cu 8.000 de euro, pentru a scapa de ratele la bancă. Galerie Foto

Postat la 06 februarie 2014 2363 afişări

După ce nu a mai putut să-şi plătească ratele la un credit ipotecar, o arhitectă americană de 30 de ani, s-a hotărât să-şi construiască o casă de doar 18 metri pătraţi, scrie Yahoo! Homes.

O arhitectă şi-a construit o casă de 18 metri pătraţi cu 8.000 de euro, pentru a scapa de ratele la bancă. Galerie Foto

“Am vrut să găsesc o soluţie prin care să nu mai fiu dependentă de bănci”,  a spus Macy Miller, care trăieşte în statul american Idaho.  

Arhitecta a început construcţia casei de 18 metri pătraţi în 2011 pe platforma unei remorci de camion, iar costurile s-au ridicat la 11.400 de dolari (8.300 de euro). Miller a făcut singură cea mai mare parte a construcţiei, însă a fost sfătuită de prietenii şi de tatăl său.  Casa, care a fost gata în această vară, este alimentată cu apă potabilă şi electricitate şi are un sistem de încălzire a pardoselii cu raze infraroşii.

CITIŢI MAI MULTE AICI

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
casa,
arhitecta,
/actualitate/o-arhitecta-si-a-construit-o-casa-de-18-metri-patrati-cu-8-000-de-euro-pentru-a-scapa-de-ratele-la-banca-galerie-foto-12034459
12034459
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.