Un avion Boeing 767, aparţinând companiei Ethiopian Airlines, A FOST DETURNAT. Autorul deturnării a fost copilotul

Postat la 17 februarie 2014 64 afişări

Un avion al companiei Ethiopian Airlines care se deplasa de la Addis Abeba către Roma a aterizat la Geneva, după ce ar fi fost deturnat, relatează luni BBC News Online. Autorul deturnării avionului companiei Ethiopian Airlines a fost copilotul, au anunţat autorităţile elveţiene. Pasagerii avionului nu au ştiut că acesta a fost deturnat.

Un avion Boeing 767, aparţinând companiei Ethiopian Airlines, A FOST DETURNAT. Autorul deturnării a fost copilotul

 UPDATE 10:30 - Pasagerii avionului etiopian nu au ştiut că acesta a fost deturnat

Pasagerii avionului companiei Ethiopian Airlines nu au ştiut că aeronava lor a fost deturnată, ei crezând că au aterizat la Milano, au anunţat autorităţile elveţiene luni, într-o conferinţă de presă organizată pe aeroportul din Geneva, relatează site-ul 20min.ch.

Pasagerii au înţeles că sunt la Geneva după ce au văzut inscripţia aeroportului.

Autorităţile au anunţat că autorul deturnării a fost copilotul. Acesta nu a avut arme şi pur şi simplu a cerut ca avionul să aterizeze acolo unde voia. Bărbatul "are 30 de ani şi a cerut azil în Elveţia", au precizat autorităţile, adăugând că acesta este în custodia poliţiei judiciare şi va fi interogat.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/un-avion-boeing-767-apartinand-companiei-ethiopian-airlines-a-fost-deturnat-autorul-deturnarii-a-fost-copilotul-12097307
12097307
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.