Nunta regala: Cum arata tortul miresei

Postat la 29 aprilie 2011 50 afişări

Printul William şi Kate Middleton s-au casatorit, vineri, in cadrul unei ceremonii fastuoase care a avut loc la catedrala Westminster din Londra, in prezenta a circa 1.900 de invitati.

La nunta printului William cu Kate Middleton vor fi servite doua torturi, unul de fructe si o prajitura cu ciocolata si celebrii biscuiti de ceai McVitie's, pe care printul ii adora in copilarie. Tortul miresei a fost comandat la renumita patiserie Fiona Cairns, printre ai carei clienti se numara si fostul component al trupei The Beatles Paul McCartney. Kate Middleton a cerut ca tortul sa fie decorat cu 16 flori care simbolizeaza fericirea (trandafir), tandretea (crinul), casatoria (iedera) etc.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/nunta-regala-cum-arata-tortul-miresei-8205794
8205794
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.