Nu mai aveţi încredere în bitcoin? Primul mare serviciu de plăţi care a adoptat criptomoneda plănuieşte să renunţe la ea

Postat la 24 ianuarie 2018 222 afişări

Stripe, firma prin care peste 100.000 de business-uri fac tranzacţii online, plănuieşte să renunţe la plăţile în bitcoin pe care le integrase în serviciile sale, potrivit BBC.

Nu mai aveţi încredere în bitcoin? Primul mare serviciu de plăţi care a adoptat criptomoneda plănuieşte să renunţe la ea

Printre argumentele companiei se numără faptul că utilizatorii de bitcoin privesc moneda digital mai mult ca pe un asset utilizat în trading, decât ca pe o monedă prin care să facă plăţi.

În plus, din ce în ce mai puţin comercianţi vor să accepte criptomonede, adaugă compania.

Comisioanele devin din ce în ce mai mare la fel ca şi durata unei tranzacţii, ca rezultat al fluctuaţiilor imense. Toate acestea au făcut bitcoin-ul să fie din ce în ce mai puţin atractiv, a transmis Stripe.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.