Novak Djokovic se retrage de la Miami Open pentru a se concentra pe turneul de zgură

Autor: Rafael Hekman Postat la 14 martie 2024 17 afişări

Novak Djokovic nu va juca la Miami Open. După ce a fost eliminat surprinzător la Indian Wells în faţa necunoscutului italian Luca Nardi, sârbul a decis să renunţe la celălalt Masters 1000 american pentru a se concentra pe turneul pe zgură, susţin cei de la tennisuptodate.

Novak Djokovic se retrage de la Miami Open pentru a se concentra pe turneul de zgură

Liderul mondial îşi doreşte să fie în formă maximă la Roland Garros. Djokovic are o primă parte de sezon sub aşteptările sale şi ale suporterilor săi.

După ce a ratat prezenţa în finala primului Grand Slam al anului, de la Australian Open, unde a fost învins în semifinală de italianul Jannik Sinner, nu a reuşit să performeze nici la Indian Wells.

A ajuns la jumătatea lunii martie fără să câştige niciun turneu, iar acum se pare că a decis să ia o pauză.

Tennisuptodate susţine că acesta va reveni pe terenuri, ca şi Rafael Nadal, la Masters 1000 de la Monte Carlo.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
djokovic,
miami open,
retragere

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.