Noul şef de HR al P&G România: Videoconferinţele reduc costurile cu deplasările

Postat la 17 decembrie 2012 80 afişări

Noul director de resurse umane al Procter & Gamble România, Gha­za­la Nadeem, care a venit din Pakistan în urmă cu aproape cinci luni, spune că angajaţii s-au "săturat" să îşi pe­trea­că ore întregi în aeroporturi, de­parte de familii, pentru a călători în interes de serviciu.

Prin urmare, pentru a creştere gradul de motivare al acestora şi, im­pli­cit, pentru a reduce costurile cu bile­tele de avion, diurnele sau caza­rea acordate de companie, P&G Ro­mânia, dar şi mulţi alţi angajatori au apelat la sisteme de videocon­fe­rinţe, care îi pun faţă în faţă pe ma­nagerii, angajaţii sau chiar trainerii aflaţi în colţuri diferite ale lumii atunci când se stabilesc noile strategii de business. "La începutul carierei ideea de a călători este foarte «ispititoare» şi la un moment dat lucrul acesta era chiar o «modă». Însă odată ce îţi întemeiezi o familie şi ştii că trebuie să te des­parţi de ea pentru câteva zile, nu mai eşti atât de entuziasmat de idee", ex­plică Ghazala Nadeem.

Citiţi articolul integral pe www.zfcorporate.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
resurse umane,
hr,
videoconferinte,
p&g
/actualitate/noul-sef-de-hr-al-p-g-romania-videoconferintele-reduc-costurile-cu-deplasarile-10396735
10396735
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.