Noul secretar general al Senatului, mandatat să analizeze cum se va proceda în cazul anchetei privind activitatea CEC Bank

Postat la 04 februarie 2014 33 afişări

Senatorul PSD Cristian Dumitrescu a declarat, marţi, după şedinţa Biroului Permanent, că secretarul general, Dan Mihalache, a fost solicitat să transmită conducerii Senatului o informare privind procedurile de urmat în cazul raportului anchetei privind activitatea CEC Bank.

Noul secretar general al Senatului, mandatat să analizeze cum se va proceda în cazul anchetei privind activitatea CEC Bank

 "Raportul a fost depus încă din luna decembrie, dar am avut perioada de vacanţă. Am solicitat secretarului general să ne facă pentru şedinţa de luni a Biroului Permanent o informare, care sunt procedurile. Un remember, un memorandum, cum s-a procedat cu alte astfel de comisii şi, conform cu aceste proceduri, să mergem la plen", a spus Dumitrescu.

Cristian Dumitrescu a spus că nu îşi aminteşte clar cum se procedează în cazul unor astfel de comisii de anchetă, dar că raportul se prezintă în plen, au loc şi dezbateri.

Biroul Permanent a mai decis transmiterea unei copii a acestui raport la CEC Bank, la "împricinat", a mai spus senatorul PSD.

Dan Mihalache a fost numit de plen, luni, din postul de secretar general adjunct al Senatului în cel de secretar general.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/noul-secretar-general-al-senatului-mandatat-sa-analizeze-cum-se-va-proceda-in-cazul-anchetei-privind-activitatea-cec-bank-12020641
12020641
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.