Noul monovolum Dacia s-ar putea numi Popster

Postat la 16 februarie 2011 11 afişări

Dacia va lansa in acest an doua modele de familie, un monovolum cu un pret de 14.800 de euro care s-ar putea numi Popster si o masina de oras derivata dintr-o autoutilitara usoara care ar putea costa incepand cu 13.000 de euro, potrivit L'Automobile Magazine.

"Un break, un 4X4, doua berline...Dacia ataca pe toate fronturile. Urmatoarea etapa va fi monovolumul si, pentru a intra pe acest segment, constructorul auto propune doua modele", noteaza publicatia franceza.

Potrivit L'Automobile Magazine, Dacia ar urma sa lanseze un monovolum compact si o masina de oras derivata dintr-o autoutilitara usoara.

Monovolumul reprezinta mai degraba un model conventional, cu al treilea geam lateral de forma patrata si usile din spate deschizandu-se in modul clasic. Cu o lungime de 4,5 metri, modelul se va distinge prin pretul sau, de 14.800 de euro, cu 6.000 de euro mai putin decat varianta entry a Scénic. Popster va avea un consum mediu de 5,2 litri la suta de kilometri.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
monovolum,
Dacia,
Popster
/actualitate/noul-monovolum-dacia-s-ar-putea-numi-popster-7989512
7989512
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.