Noul favorit al Kremlinului pentru alegerile din Transnistria

Autor: Mihai Mitrica Postat la 21 august 2011 20 afişări

Administraţia de la Kremlin şi-a desemnat deja candidatul pentru scrutinul din 11 decembrie din autoproclamata republică separatistă Transnistria, scrie cotidianul rus Kommersant, afirmând că Moscova mizează pe Anatoli Kaminski, liderul partidului Obnovlenie (Înnoirea).

Deputatul rus Maksim Misenko a exprimat clar această idee. Candidatura lui Anatoli Kaminski la alegerile prezidenţiale din decembrie a fost înaintată de partidul Obnovlenie la un congres la care au participat doi reprezentanţi ai partidului Rusia Unită, Valeri Bogomolov şi Ghenadi Bukaev, care au aprobat candidatura.

Născut în 1950 în regiunea Chita din Federaţia Rusă, fost inginer în industria alimentară, Anatoli Kaminski este începând din 2000 vicepreşedinte al Sovietului Suprem al Transnistriei. El s-a declarat mândru că a fost propus pentru această funcţie, mai ales că are deja acordul Moscovei ca în campania electorală să folosească imaginea premierului rus, Vladimir Putin.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/noul-favorit-al-kremlinului-pentru-alegerile-din-transnistria-8637364
8637364
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.