Noul centru al Direcţiei de Paşapoarte din mall Plaza va fi inaugurant luni

Postat la 16 august 2017 77 afişări

Activitatea serviciilor din sectoare va fi preluată de noul sediul deschis la mall Plaza, începând de luni, 21 august, a anunţat Ministerul Afacerilor Interne, scrie Ziarul Financiar.

Noul centru al Direcţiei de Paşapoarte din mall Plaza va fi inaugurant luni

"În noul centru vor funcţiona 20 de ghişee, iar cetăţenii vor avea posibilitatea de a plăti taxele necesare la oficiile bancare şi poştale, atât în interiorul centrului comercial, cât şi în proximitatea acestuia", a declarat Monica Dajbog, purtător de cuvânt al MAI.

Ministrul de Interne i-a convocat, miercuri, pe şefii Direcţiilor de Paşapoarte şi Permise Auto cărora le-a cerut să actualizeze necesarul de infrastructură şi personal pentru a elimina cozile. Conducerea de la Paşapoarte are termen până la finalul zilei pentru a prezenta aceste măsuri.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.