Nouă jucători ai echipei Oţelul Galaţi, blocaţi în tren în apropiere de Buzău

Postat la 07 februarie 2012 16 afişări

Nouă jucători ai echipei Oţelul Galaţi, care se deplasau spre Bucureşti, unde astăzi de dimineaţă ar fi urmat să plece în cel de-al treilea stagiu de pregătire în Spania, sunt blocaţi în tren în apropiere de Buzău, din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile.

Cei nouă jucători, Alejandro Viglianti, Cristian Sîrghi, Silviu Ilie, Samoel Cojoc, Valentin Munteanu, Cristian Brăneţ, Cornel Râpă, Ionuţ Neagu şi Sergiu Costin, au plecat din Galaţi luni, la ora 18.10, iar în jurul orei 21.30 au fost nevoiţi să schimbe trenul la Brăila.

Înpreună cu cei nouă jucători se mai află medicul echipei, magazinerul şi doi masori.

"Viscoleşte continuu. În scurt timp o să se acopere complet şi geamurile vagoanelor. Ni s-a explicat că în faţă sunt troiene de câţiva metri, iar plugul care a fost în faţa trenului nu mai face faţă şi că se aşteaptă să vină un altul, mai puternic, de la Buzău", a declarat Sergiu Costin, fotbalist la Oţelul Galaţi, aflat în tren.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
echipa,
Oţelul Galaţi,
jucători
/actualitate/noua-jucatori-ai-echipei-otelul-galati-blocati-in-tren-in-apropiere-de-buzau-9213814
9213814
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.