Nouă dispută politică privind deficitul bugetar al SUA, din cauza pagubelor produse de uragan

Postat la 02 septembrie 2011 14 afişări

Uraganul Irene, din cauza căruia au murit 43 de persoane în Statele Unite, dă naştere unei noi dispute politice în jurul deficitului bugetar, republicanii cerând ca ajutorul acordat sinistraţilor să fie însoţit de economii echivalente în rândul cheltuielilor.

Uraganul Irene a produs pe Coasta de Est, la sfârşitul săptămânii trecute, pagube în valoare de peste zece miliarde de dolari, a anunţat miercuri firma specializată Eqecat. Dar, fără să aştepte factura finală, liderul majorităţii republicane din Camera Reprezentanţilor, Eric Cantor, a cerut economii bugetare în vederea echilibrării cheltuielilor provocate de uraganul Irene. " În asemenea cazuri, statul federal are de jucat un rol şi este evident că vom găsi bani. Dar va trebui să facem în aşa fel încât să se realizeze economii în altă parte, în acest sens ", a declarat Cantor pentru postul de televizune Fox News.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
sua,
irene,
deficit,
efecte,
uragan
/actualitate/noua-disputa-politica-privind-deficitul-bugetar-al-sua-din-cauza-pagubelor-produse-de-uragan-8685209
8685209
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.