Noi schimbări pe piaţa muncii: De luni, se schimbă regulile pentru angajatori. Este pentru prima dată în acest an

Autor: Alexandru Nanu Postat la 18 decembrie 2020 1700 afişări

Noi schimbări pe piaţa muncii: De luni, se schimbă regulile pentru angajatori. Este pentru prima dată în acest an

Autorităţile vor lansa luni, 21 decembrie 2020, o nouă versiune a aplicaţiei Revisal (6.0.8) pe care toţi angajatorii vor trebui să o folosească pentru a transmite date despre contractele de muncă modificate, încetate sau încheiate, conform informaţiilor de pe site-ul Inspecţia Muncii.

„Începând cu data de 21 decembrie 2020, va fi disponibilă o nouă versiune a aplicaţiei Revisal, 6.0.8. După această dată, transmiterea registrului va putea fi efectuată numai pentru fişiere de tip .rvs generate sau validate prin versiunile 6.0.7/6.0.8 ale aplicaţiei Revisal”, scrie Inspecţia Muncii pe site-ul instituţiei.

Versiunea Revisal 6.0.7 a fost pusă la dispoziţia angajatorilor în data de 01 iunie 2019.

Versiunea Revisal 6.0.8 va cuprinde actuălizari ale codului COR precum şi o serie de modificări ce urmează a fi descrise pe site-ul Inspecţiei Muncii, informează pe pagina de Facebook Inspectoratul Teritorial de Muncă - Harghita.

Inspecţia Muncii informează şi că în perioada 18.12.2020 ora 14:00 - 19.12.2020 ora 14:00, portalul REGES pentru transmiterea on-line a registrului general de evidenţă a salariaţilor va fi indisponibil ca urmare a efectuării unor lucrări de mentenanţă.

„Angajatorii care în prezent utilizează versiunea Revisal 5.0.8/6.0.5/6.0.6/ nu vor putea transmite. Pentru actualizarea aplicaţiei Revisal, este recomandat să urmaţi instrucţiunile cuprinse în Ghidul de instalare şi utilizare. Pentru securitatea datelor, este indicat ca înainte de orice operaţiune legată de instalarea unei noi versiuni a aplicaţiei Revisal, să efectuaţi o copie de siguranţă a bazei de date”, mai scrie Inspecţia muncii pe site-ul instituţiei.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.