Noi restricţii pentru Facebook în UE la utilizarea datelor personale

Autor: Anelis Baciu Postat la 10 ianuarie 2013 24 afişări

Companiile din mediul online, precum Facebook sau Google ar putea fi nevoite să ceară permisiunea de a folosi informaţiile personale referitoare la clienţii lor, ca urmare a unei măsuri pe care Uniunea Europenă ar putea să o implementeze în perioada următoare.

Companiile din mediul online, precum Facebook sau Google ar putea fi nevoite să ceară permisiunea de a folosi informaţiile personale referitoare la clienţii lor, ca urmare a unei măsuri pe care Uniunea Europenă ar putea să o implementeze în perioada următoare. Oficialii europeni vor să limiteze capacitatea companiilor de a folosi sau de a vinde informaţii, cum ar fi preferinţele în materie de motoare de căutare ale internauţilor sau spoturi publicitare, mai ales dacă utilizatorii nu sunt informaţi de folosirea datelor în acest sens, conform Reuters.

Alte stiri pe zf.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/noi-restrictii-pentru-facebook-in-ue-la-utilizarea-datelor-personale-10448269
10448269
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.