NOI PROBLEME pentru Boeing: Operatorul aerian japonez ANA a descoperit o altă defecţiune la 787

Postat la 15 august 2013 56 afişări

Aeronava Boeing 787 Dreamliner a suferit o nouă lovitură după ce compania aeriană japoneză ANA Holdings, cel mai mare operator de astfel de aparate, a identificat o defecţiune la cablurile electrice de la trei avioane.

NOI PROBLEME pentru Boeing: Operatorul aerian japonez ANA a descoperit o altă defecţiune la 787

 Defecţiunea a fost descoperită la sistemul anti-incendiu al unui 787 care urma să decoleze miercuri de pe aeroportul Haneda din Tokyo. În cazul unui incendiu la unul din cele două motoare ale avionului, defecţiunea ar fi dus la declanşarea unui alt extinctor decât cel care ar fi trebuit, a declarat Megumi Tezuka, purtător de cuvânt al companiei ANA, relatează Bloomberg.

Avioanele 787 Dreamliner erau deja în centrul atenţiei în urma unui incendiu produs luna trecută la Londra, primele constatări fiind că ar fi izbucnit la firele unei lumini de urgenţă.

Aeronavele 787 aflate în flotele ANA şi Japan Airlines au revenit în circulaţie la 1 iunie, după ce au fost consemnate la sol mai multe luni din cauza unor incendii provocate de bateriile litiu-ion.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/noi-probleme-pentru-boeing-operatorul-aerian-japonez-ana-a-descoperit-o-alta-defectiune-la-787-11254289
11254289
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.