Noi înscrieri, de marţi, în Programul Rabla pentru electrocasnice

Postat la 17 iunie 2019 383 afişări

Administraţia Fondului pentru Mediu (AFM) anunţă că de marţi, ora 10, se fac noi înscrieri pentru obţinerea unui voucher în Programul Rabla pentru Electrocasnice. Prin acest program se pot obţine vouchere de până la 400 de lei pentru un televizor, în schimbul altui aparat vechi.

Noi înscrieri, de marţi, în Programul Rabla pentru electrocasnice

„Începând de marţi, 18 iunie 2019, ora 10, sumele aferente voucherelor neutilizate în termenul de valabilitate, precum şi diferenţele rezultate din modificarea eficienţei energetice a unui echipament aprobat la cererea beneficiarului, de la o clasă superioară la o clasă inferioară în cadrul Programului naţional de înlocuire a echipamentelor electrice şi electronice uzate cu unele mai performante din punct de vedere energetic (Rabla pentru Electrocasnice) vor deveni disponibile pentru noi înscrieri”, se arată într-un comunicat AFM.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
electrocasnice,
programul rabla,
anunt

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.