Cioloş: Candidez pentru şefia grupului Înnoim Europa, dar rămân activ şi în politica din ţară

Postat la 17 iunie 2019 36 afişări

Dacian Cioloş s-a înscris în cursa pentru şefia grupului în Parlamentul European „Înnoim Europa”. Liderul PLUS a declarat, pentru MEDIAFAX, că va rămâne activ şi în viaţa politică din România.

Cioloş: Candidez pentru şefia grupului Înnoim Europa, dar rămân activ şi în politica din ţară

„Da, confirm. Şi confirm şi faptul că voi rămâne activ în politica din ţară pentru că obiectivul nostru principal ca Alianţă rămâne să câştigăm guvernarea anul viitor”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Dacian Cioloş.

Grupul ALDE a anunţat, într-un mesaj pe Twitter, că se va numi „Înnoim Europa”. Ulterior Dacian Cioloş a precizat într-o postare pe Facebook că Alianţa USR-PLUS este pregătită ca alături de ALDE, En Marche să ajute la construirea unei Europe puternice şi moderne.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
europa,
grup,
dacian ciolos

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.