Noi beneficii pentru pensionarii militari

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 07 martie 2023 148 afişări

Noi beneficii pentru pensionarii militari

Deputaţii au adoptat, marţi, un proiect de lege care prevede că pensionarii militari pot primi taloanele de pensie şi în format electronic, la cerere, pe e-mail sau în contul online deschis de către pensionari în portalul fiecărei case sectoriale.

Lege are ca obiect de reglementare modificarea şi completarea art.67 din Legea nr.223/2015, în sensul instituirii posibilităţii transmiterii de către casele de pensii sectoriale, în funcţie de opţiunea pensionarului, a taloanelor de plată a drepturilor prevăzute de lege, la domiciliul sau la reşedinţa acestuia din România, precum şi, la cerere, în format electronic, pe e-mail sau în contul online deschis de către pensionari în portalul fiecărei case sectoriale.

Legea a fost adoptată de Camera Deputatilor, în calitate de for decizional, cu 276 de votyuri „pentru”, unul „împotrivă” şi o abţinere.

Proiectul a fost iniţiat de mai mulţi parlamentari PNL şi PSD.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
pensionari,
militari,
talon

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.