Noi benefici de la 1 ianuarie pentru toţi bugetarii! Ce a decis Guvernul!

Postat la 19 septembrie 2018 23656 afişări

Guvernul condus de premierul Viorica Dăncilă a aprobat, joi, un proiect de hotărâre care vizează toţi bugetarii. Noile reguli se vor aplica de la 1 ianuarie 2019.

 Noi benefici de la 1 ianuarie pentru toţi bugetarii! Ce a decis Guvernul!

Executivul a făcut mai multe modificări în ceea ce priveşte banii de cazare şi decontarea transportului pentru bugetarii delegaţi.

Potrivit documentului aprobat recent de Executiv, bugetarii detaşaţi/delegaţi sau care se deplasează în afara localităţii unde muncesc de obicei în interes de serviciu vor avea decontate cheltuielile de transport, scrie bugetul.ro.

Noutatea vine, însă, în ceea ce priveşte autoturismul folosit de angajaţii care lucrează la stat. Le vor fi decontate cheltuielile de transport indiferent dacă vor merge cu maşina proprie sau maşina altcuiva.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.