Nicuşor Dan: Refacem toate zonele afectate de lucrările de modernizare a reţelei de termoficare

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 13 martie 2023 30 afişări

Nicuşor Dan: Refacem toate zonele afectate de lucrările de modernizare a reţelei de termoficare

Angajaţii Companiei Municipale Energetica Servicii sunt în permanenţă în teren şi repară străzile, trotuarele şi spaţiile verzi pe care s-a intervenit pentru reabilitarea sistemului de termoficare, transmite primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan.

„Refacem toate zonele afectate de lucrările de modernizare a reţelei de termoficare. Angajaţii Companiei Municipale Energetica Servicii sunt în permanenţă în teren şi repară străzile, trotuarele şi spaţiile verzi pe care s-a intervenit pentru reabilitarea sistemului de termoficare”, scrie pe Facebook Nicuşor Dan.

El adaugă că pe şantierul din Rahova-Ferentari, lucrările de înlocuire a conductelor se apropie de finalizare, „prin urmare este prioritară refacerea carosabilului”.

„Fiecare zonă de acces în galerii este acoperită, se înlocuiesc plăcile de beton, se construiesc canalele de vizitare, se izolează perimetrul, se toarnă beton şi apoi asfalt. De asemenea, pe Bd. Iancu de Hunedoara, la intersecţia cu Calea Dorobanţilor, este prioritate zero aducerea terenului la starea iniţială, având în vedere traficul intens în zonă, atât al maşinilor, cât şi al pietonilor. Suntem conştienţi de disconfortul creat de aceste lucrări, dar vă asigurăm că facem toate eforturile pentru finalizarea în termen a activităţii şi refacerea zonelor afectate în cel mai scurt timp”, încheie Nicuşor Dan.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
nicuşor dan,
termoficare,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.