Nicuşor Constantinescu, la CAB: Direcţia Drumuri şi Poduri nu este SRL-ul meu să răspund pentru faptele directorului

Postat la 28 martie 2014 39 afişări

Preşedintele CJ Constanţa, Nicuşor Constantinescu, a declarat vineri, la CAB, care a judecat contestaţia procurorilor şi urmează să decidă dacă acesta va fi arestat sau cercetat în libertate, că Direcţia de Drumuri şi Poduri nu este SRL-ul lui ca să răspundă pentru faptele fostului director.

Nicuşor Constantinescu, la CAB: Direcţia Drumuri şi Poduri nu este SRL-ul meu să răspund pentru faptele directorului

 Curtea de Apel Bucureşti (CAB) a judecat, vineri, contestaţia procurorilor anticorupţie în cazul deciziei din 20 martie a Tribunalului Bucureşti, prin care a fost respinsă propunerea de arestare preventivă şi s-a dispus măsura controlului judiciar în cazul preşedintelui Consiliului Judeţean Constanţa, în dosarul în care este urmărit penal pentru abuz în serviciu. Nicuşor Constantinescu este acuzat că ar fi împiedicat controale ale Curţii de Conturi la Regia Judeţeană de Drumuri şi Poduri Constanţa şi ar fi creat astfel un prejudiciu de 30 de milioane de euro, prin faptul că nu a emis, respectiv prelungit certificate de urbanism şi autorizaţii de construire a unor centrale şi generatoare eoliene, solicitate de două firme.

La ieşirea din sala de judecată, preşedintele CJ Constanţa a spus că va aştepta pronunţarea la o cafea. Nicuşor Constantinescu a arătat că Direcţia de Drumuri şi Poduri nu este SRL-ul lui ca să răspundă pentru faptele fostului director. El a precizat că a depus la dosar şi o expertiză medicală din care reiese că este bolnav.

Cititi mai multe pe www. mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/nicusor-constantinescu-la-cab-directia-drumuri-si-poduri-nu-este-srl-ul-meu-sa-raspund-pentru-faptele-directorului-12351117
12351117
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.