Nicula: CEC trebuie să dea explicaţii privind ultimele evenimente relatate de presă

Postat la 19 noiembrie 2013 33 afişări

Preşedintele Comisiei buget, finanţe din Senat, Cosmin Nicula (PSD), a declarat, luni, că CEC va trebui să dea "câteva explicaţii" în faţa subcomisiei de anchetă privind "ultimele evenimente" relatate de presă, însă a precizat că în şedinţa conducerii Senatului nu s-a discutat despre Ioana Băsescu.

Nicula: CEC trebuie să dea explicaţii privind ultimele evenimente relatate de presă

 "Azi am propus în Biroul Permanent înfiinţarea unei subcomisii în cadrul Comisiei pentru buget-finanţe privind anchetarea activităţii CEC. CEC fiind o bancă a statului român, cred că este cazul să vină să dea câteva explicaţii cu privire la ultimele evenimente pe care le-am văzut în presă", a declarat Nicula după şedinţa Biroului Permanent al Senatului.

Întrebat dacă ancheta vizează creditul acordat de CEC Bank fiicei preşedintelui pentru achiziţionarea unui teren, el a răspuns: "Nu am discutat despre fiica preşedintelui României în cadrul Biroului Permanent. Cred că este o bancă a statului şi fiecare cetăţean din România merită să acceseze un credit atât de performant acordat de către CEC". Radu Gheţea este preşedintele CEC Bank.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/nicula-cec-trebuie-sa-dea-explicatii-privind-ultimele-evenimente-relatate-de-presa-11705924
11705924
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.