Nicolescu a trimis Corpul de Control la Regia Autonomă de Activităţi Nucleare. Administratorul special al regiei, demis din cauza salariului prea mare

Postat la 15 aprilie 2014 36 afişări

Ministrul delegat pentru Energie, Răzvan Nicolescu, a trimis Corpul de Control să facă investigaţii suplimentare la Regia Autonomă de Activităţi Nucleare (RAAN) şi l-a demis pe administratorul special al regiei.

Nicolescu a trimis Corpul de Control la Regia Autonomă de Activităţi Nucleare. Administratorul special al regiei, demis din cauza salariului prea mare

 "Raportul Corpului de Control vrem să fie gata până la sfârşitul acestei săptămâni. (...) Astăzi l-am demis pe administratorul special Dănuţ Andruşcă, pentru că mi se pare imoral să aibă un venit lunar net de 20.000 lei, în condiţiile în care RAAN este în insolvenţă. În locul lui Andruşca va fi numit Viorel Marian, specialist în energie care a lucrat în mai multe companii energetice, inclusiv Termoelectrica", a declarat marţi Nicolescu, într-o conferinţă de presă.

RAAN produce apă grea pentru Centrala Nuclearelectrica din Cernavodă şi energie termică şi electrică pentru uzul propriu şi pentru consumatorii din oraşul Drobeta Turnu-Severin.

Regia a intrat în insolvenţă în 2013, având datorii de 680 milioane lei. În perioada insolvenţei, compania a mai acumulat datorii de 70 milioane lei.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/nicolescu-a-trimis-corpul-de-control-la-regia-autonoma-de-activitati-nucleare-administratorul-special-al-regiei-demis-din-cauza-salariului-prea-mare-12469014
12469014
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.