Nicolau: TVR dă afară 1.000 de angajaţi, dar nu vor pleca amantele, soţiile, cei mai răi sau puturoşi

Postat la 19 septembrie 2012 22 afişări

Valentin Nicolau, membru în CA al TVR, a susţinut, miercuri, la audierile din Comisiile parlamentare de cultură, că din TVR vor fi date afară 1000 de persoane pe criterii neştiute de nimeni, el apreciind că din instituţie nu vor pleca, însă, amantele, soţiile, cei răi, puturoşi, cei care au pile.

"Se vor da afară 1000 de angajaţi pe criterii neştiute de nimeni, cu 2-3 săptămâni înainte de alegeri. Nu vor pleca cei mai răi, puturoşi, cei care nu au pile, nu vor pleca amantele, soţiile, nu vor pleca cei care au certificate medicale", a spus Nicolau, care a criticat "Programul de redresare economică a TVR", împotriva căruia a şi votat în cadrul CA.

Nicolau a susţinut că această soluţie este una de politizare şi va avea efecte dezastruoase asupra viitorului instituţiei.

"Nu am dubii că TVR are nevoie de restructurare profundă. Calea pe care am luat-o e una greşită. TVR e un pacient bolnav care are nevoie de tratament urgent. E ca un om supraponderal care are misiunea de a alerga repede şi eficient, dar trebuie slăbit şi eficientizat. Planul acesta taie un picior şi o mână obezului şi e mult mai slab şi apt de a alerga", a spus Nicolau.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
TVR,
angajaţi,
concediari
/actualitate/nicolau-tvr-da-afara-1-000-de-angajati-dar-nu-vor-pleca-amantele-sotiile-cei-mai-rai-sau-puturosi-10095947
10095947
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.