Nicolăescu l-a demis pe directorul de la Marie Curie, ar urma să îi ia locul Daniel Buzatu

Postat la 09 iulie 2013 51 afişări

Ministrul Sănătăţii Eugen Nicolăescu l-a demis marţi pe directorul Spitalului "Marie Curie" din Capitală, Gabriel Smarandache, urmând ca în locul acestuia să fie numit Daniel Buzatu, fost director al unităţii sanitare.

Nicolăescu l-a demis pe directorul de la Marie Curie, ar urma să îi ia locul Daniel Buzatu

 Potrivit anunţului făcut de ministru, într-o conferinţă de presă, Smarandache este demis întrucât nu avea act adiţional la contractul de management pe 2012, fiind singurul mangaer de spital din ţară în această situaţie.

Nicolăescu a precizat că a discutat pentru ocuparea funcţiei de director al Spitalului de Copii "Marie Curie" cu Daniel Buzatu, care a acceptat să preia conducerea unităţii.

Buzatu a mai fost director al Spitalului "Marie Curie" în perioada 2006 - 2009, fiind demis de fostul ministru al Sănătăţii Ion Bazac, pe motiv că nu era de profesie medic, cum prevedea Legea Spitalelor în urmă unei modificări.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/nicolaescu-l-a-demis-pe-directorul-de-la-marie-curie-ar-urma-sa-ii-ia-locul-daniel-buzatu-11111887
11111887
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.