Nicolăescu, despre revocarea lui Baconschi: Un exerciţiu de imagine, un fel de detergent pentru PDL

Postat la 23 ianuarie 2012 10 afişări

Viceliderul deputaţilor PNL Eugen Nicolăescu a declarat, luni, pentru MEDIAFAX, că "ultimele gafe" ale lui Teodor Baconschi "l-au obligat" pe premierul Emil Boc să ia decizia de revocare a ministrului de Externe, dar a apreciat că este doar "un exerciţiu de imagine, un fel de detergent pentru PDL".

"Deşi era nevoie de multă vreme să fie revocat, ultimele gafe l-au obligat pe Emil Boc să ia o decizie clară şi anume să renunţe la un colaborator care şi-a bătut joc de oameni. În realitate, este un exerciţiu de iamgine, un fel de detergent pentru PDL", a spus Nicolăescu.

Teodor Baconschi a fost revocat din funcţia de ministru al Afacerilor Externe, pentru declaraţiile susţinute de acesta la adresa protestatarilor, a anunţat, luni, în Parlament premierul Emil Boc.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/nicolaescu-despre-revocarea-lui-baconschi-un-exercitiu-de-imagine-un-fel-de-detergent-pentru-pdl-9168845
9168845
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.