Nicolae Păun, arestat preventiv pentru 30 de zile: "Eu, ţiganul din Ferentari, trebuie să stau în arest. Mădălin Voicu trebuie să stea acasă, că a sărit opinia publică"

Postat la 27 februarie 2016 299 afişări

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a decis sâmbătă arestarea preventivă pentru 30 de zile a deputatului Nicolae Păun, care este acuzat de spălare de bani, deturnare de fonduri, evaziune fiscală şi alte infracţiuni de corupţie.

Nicolae Păun, arestat preventiv pentru 30 de zile: "Eu, ţiganul din Ferentari, trebuie să stau în arest. Mădălin Voicu trebuie să stea acasă, că a sărit opinia publică"

 Hotărârea instanţei supreme vine după ce, joi, deputatul a fost reţinut pentru 24 de ore.

Nicolae Păun, care este şi preşedinte al Asociaţiei Partida Romilor Pro Europa, este acuzat de " folosire sau prezentarea cu rea-credinţă de documente ori declaraţii false, inexacte sau incomplete, având ca rezultat obţinerea pe nedrept de fonduri europene, schimbare, fără respectarea prevederilor legale, a destinaţiei fondurilor europene, deturnare de fonduri, spălare a banilor, cumpărare de influenţă, influenţare a declaraţiilor, toate în formă continuată".

Luni, Nicolae Păun, a fost înştiinţat de procurorii că ancheta în cazul său a fost extinsă, fiind acuzat de evaziune fiscală după ce, prin intermediul firmei SC Niky Scorpion Alcom SRL, ar fi cumpărat terenuri la preţ supraevaluat, pentru ca astfel să fie majorate cheltuielile societăţii şi diminuat impozitul datorat statului.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/nicolae-paun-arestat-preventiv-pentru-30-de-zile-eu-tiganul-din-ferentari-trebuie-sa-stau-in-arest-madalin-voicu-trebuie-sa-stea-acasa-ca-a-sarit-opinia-publica-15089726
15089726
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.