NEPI a cumpărat mallul Promenada din Floreasca într-o tranzacţie de circa 150 de milioane de euro

Postat la 31 octombrie 2014 86 afişări

Fondul sud-african de investiţii NEPI, cel mai mare investitor în piaţa imobiliară locală, a realizat o nouă achiziţie de anvergură, semnând preluarea mallului Promenada din Floreasca de la grupul austriac Raiffeisen Evolution într-o tranzacţie estimată la 150 de milioane de euro.

NEPI a cumpărat mallul Promenada din Floreasca într-o tranzacţie de circa 150 de milioane de euro

 “Tranzacţia a fost semnată astăzi”, au declarat pentru ZF surse apropiate discuţiilor. Reprezentanţii NEPI şi cei ai Raiffeisen Evolution nu au putut fi contactaţi până la transmiterea acestei ştiri.

Despre negocierile dintre NEPI şi Raiffeisen Evolution cu privire la vânzarea mallului Promenada a scris iniţial agenţia Mediafax la finalul lunii septembrie, când Martin Slabbert, CEO-ul NEPI, admitea că derulează un proces de due diligence asupra mallului din Calea Floreasca

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/nepi-a-cumparat-mallul-promenada-din-floreasca-intr-o-tranzactie-de-circa-150-de-milioane-de-euro-13482152
13482152
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.