Nava de război a lui Putin înarmată cu rachete nucleare, se îndreaptă spre Marea Britanie

Postat la 05 ianuarie 2023 40 afişări

Nava de război a lui Putin înarmată cu rachete nucleare, se îndreaptă spre Marea Britanie

Ministrul rus al apărării, Serghei Şoigu, a anunţat un test provocator pe mare al noii fregate Admiral Gorshkov a marinei ruse.

Traseul şi itinerariul exact al navei de război de ultimă generaţie nu au fost făcute publice.

Căpitanul navei, Igor Krokhmal, spune că echipajul său este „pregătit să îndeplinească sarcini de serviciu de luptă”.

Ministrul rus al apărării, Serghei Şoigu, a anunţat un test provocator pe mare al noii fregate Admiral Gorshkov a marinei ruse. „Astăzi, fregata Amiral al Flotei Uniunii Sovietice Gorshkov, cu rachete hipersonice Zircon la bord, se îmbarcă într-o călătorie maritimă cu rază lungă de acţiune prin Oceanul Atlantic şi Oceanul Indian, precum şi prin Marea Mediterană”, a declarat Shoigu miercuri, 4 ianuarie.

Testele pe mare ale fregatei, care o vor duce dincolo de apele teritoriale britanice, se spune că sunt „axate pe contracararea ameninţărilor Rusiei, menţinerea păcii regionale şi a stabilităţii împreună cu ţările prietene”, a spus el. Traseul şi itinerariul exact al navei de război de ultimă generaţie nu au fost făcute publice.

Cititi mai multe pe www.alephnews.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
nava,
razboi,
marea britanie

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.