NATO consideră că avertismentele lui Vladimir Putin sunt inacceptabile şi contraproductive

Autor: Marian Avram Postat la 03 martie 2018 102 afişări

Avertismentele preşedintelui Rusiei la adresa aliaţilor NATO sunt inacceptabile, iar declaraţiile lui Vladimir Putin nu ajută la reducerea tensiunilor dintre Moscova şi Occident, se arată într-un comunicat emis, vineri, de Alianţa Nord-Atlantică, citat de site-ul agenţiei Reuters.

”Declaraţiile Rusiei care vizează aliaţi ai NATO sunt inacceptabile şi contraproductive. Nu vrem un nou Război Rece sau o nouă cursă a înarmărilor”, a transmis purtătorul de cuvânt al NATO, Oana Lungescu, adăugând că sistemele antirachetă ale Alianţei din Europa nu vizează Rusia.

Liderul de la Kremlin a atras atenţia că armata Rusiei are o rachetă invincibilă, care "poate atinge orice zonă din lume", neputând fi oprită de sistemele antibalistice instalate de Statele Unite în Europa şi Asia.

Mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
NATO,
VLADIMIR PUTIN,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.