Naşul fiicei lui Vladimir Putin, printre ultimele nume de pe lista ruşilor sancţionaţi de UE

Autor: Laura Buciu Postat la 01 martie 2022 30 afişări

Serghei Roldugin, în vârstă de 71 de ani, fost violoncelist de orchestră şi naşul fiicei preşedintelui rus Vladimir Putin, este unul dintre cei 26 de noi membri ai listei de 680 de persoane de pe lista neagră a personalităţilor sancţionate cu îngheţarea activelor şi interdicţie de călătorie.

Naşul fiicei lui Vladimir Putin, printre ultimele nume de pe lista ruşilor sancţionaţi de UE

Serghei Roldugin, în vârstă de 71 de ani, fostul violoncelist principal al orchestrei Teatrului de Operă Kirov în anii 1980, este naşul fiicei mari a lui Vladimir Putin, Maria, scrie The Guardian.

Violoncelistul se numără printre cei despre care se afirmă că ameninţă integritatea teritorială a Ucrainei.

El se alătură unui număr de 680 de persoane şi 53 de entităţi ale căror proprietăţi în statele membre ale UE sunt îngheţate şi care se află sub interdicţie de călătorie.

Ultimele liste cuprind oligarhi şi oameni de afaceri activi în sectoarele petrolier, bancar şi financiar, precum şi ofiţeri ai autorităţilor, personalităţi ale marinei şi personalităţi din mass-media din Rusia.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
naş,
fiică,
putin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.