NASA a publicat noi imagini INCREDIBILE cu planeta Jupiter

Postat la 01 aprilie 2017 1233 afişări

O sondă de mărimea unui teren de baschet a înregistrat imagini incredibile cu planeta Jupiter.

NASA a publicat noi imagini INCREDIBILE cu planeta Jupiter

Sonda Juno a NASA, lansată în august 2011, a reuşit să ajungă la planeta Jupiter după o călătorie care a durat cinci ani, informează Business Insider. Până în prezent, sonda a realizat imagini cu polii planetei, a detectat nori cu forme bizare şi aurore misterioase şi a scanat în profunzime norii denşi ai planetei. 

 

Juno se deplasează circular în jurul planetei Jupiter, într-un arc larg pentru a minimaliza timpul petrecut în interiorul centurii de radiaţii a planetei. Juno a terminat a cincea manevră de acest fel pe 27 martie, înregistrând nenumărate imagini cu Jupiter, care au fost transmise către Pământ. Acestea vor fi prelucrate şi analizate de către experţii de la sol. 

 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.